Tapahtumien muistiot

<< Palaa
01
TSK:n golfareiden kevään 2012 ohjelma

Tampereen Suomalaisen Klubin golfareille järjestetään ensi kertaa puttauskisa sisätiloissa helmikuun aikana (golfareille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostissa). Näin voidaan golfin yhtä osaa kehittää pienissäkin tiloissa, lyöntejä voi sitten harjoitella talvella tarkoitukseen varatuissa halleissa. Varsinaiset klubimme omat mestaruuskilpailut järjestetään kesäkuun puolivälissä, ja kisatulosten perusteella valitaan 2-miehiset joukkueet valtakunnallisiin YT-klubien golfmestaruuskilpailuihin elo-syyskuun vaihteessa. Lisätietoja golfkisoista kerrotaan seuraavassa jäsenlehdessä ja Klubin kotisivuilla.

”Golfin parhaat vuodet ovat kymmenen ensimmäistä vuotta, riippumatta täysin siitä minkä ikäisenä on aloittanut” toteaa Lassi Tilander kolumnissaan Seniorigolfari-lehdessä. Tähän toteamukseen on Tilander tullut 51 golfkesän kokemuksella. Vaikka golfpeli antaakin ensimmäisinä pelivuosina eniten elämyksiä, ei se merkitse sitä, että golfin pelaaminen lopetettaisiin silloin, kun parhaat elämykset on koettu. Kierrosten lukumäärä voi vuosikymmenten aikana hieman laskea, mutta onnistuneet suoritukset kannustavat jatkamaan. Ovathan lisäksi useat tieteelliset tutkimukset osoittaneet golfpelin terveydelliset vaikutukset.


Näin talven kääntyessä kevättä kohti valmistautuvat golfarit tulevaan pelikauteen monin eri tavoin. Hyvin monet käyvät testaamassa kuntoaan ulkomailla, toiset taas hiihtävät tahi harrastavat muita talvilajeja. Harva golfari lopettaa liikunnan kokonaan talvikaudeksi.